Antman Publishing

Antman Publishing är ett förlag som säljer och tillgängliggör Peter Antman böcker och andra publikationer.

Tillsammans : så skapar du flyt och egenmakt med agile och lean

Först vände programmerarna upp och ner på mjukvarubranschen genom att börja ge bort sitt arbete som fri källkod. Nu vänder de upp och ner på företagen genom att göra den gamla sortens chefer överflödiga.

Tillsammans - Så skapar du flyt med agile och lean av Peter Antman
Tillsammans – Så skapar du flyt med agile och lean av Peter Antman

Programmering handlar om att generera kunskap. Och det sker bäst när man får arbeta direkt mot användarna och när man själv får styra sitt arbete. När man får makt över sitt liv på jobbet, kort sagt.

Hur organiserar man det bäst? Genom att jobba i små självorganiserande team. Tillsammans. Utan chef. Så river programmerarna de gamla företagspyramiderna.

I Tillsammans berättar Peter Antman historien om denna revolution inifrån.

Vandringsturer i Padjelanta

Vandringsturer i Padjelanta av Peter Antman
Vandringsturer i Padjelanta av Peter Antman

Padjelanta betyder det högre landet på samiska och har sedan urminnes tider spelat en viktig roll som betesland för renar. Sedan länge har Padjelanta varit fjällvandrarnas egna dolda pärla. Genom Padjelanta sträcker sig både Padjelantaleden och Nordkalottleden, med ett väl utbyggt nätverk av fjällstugor. Boken är skriven av Peter Antman, författare, programmerare och friluftsentusiast, som upptäckt fjällvandring på senare år. Padjelanta är ett favoritområde och han vill under lätta för andra att hitta till denna vackra plats.

Publicerat

Här finner du mina böcker, essäer och vandringsguider.