Tjugo år med det Agila Manifestet – ett samtal med Emanuel Tunbjer och Peter Antman

Jag och Emanuel Tunbjer från We Are Movement träffades en kväll i februari för ett samtal om det Agila Manifestet som fyller 20 i år. I det här inspelade webbinariet pratar vi både om personliga reflektioner, hur vår resa i det Agila ekosystemet i Sverige har varit i både små team och stora organisationer, vad som varit bäst och värst, och vad vi ser komma som nästa uppgift att ta sig an ur ett Agilt och hållbart perspektiv. Se och lyssna på samtalet här.

Peter Antman och Emanuel Tunbjer pratar om Agila Manifestets inflytande på modern mjukvaruutveckling och digitala afförsutveckling.

Författare: pra

Contractor, trainer and author @ Antman.se, ex tribe lead at Spotify & agile coach at Crisp. Active Linux and OSS advocate and developer since 1995 and a former journalist and social scientist. Also loves outdoor activities and wine.